Syngendeskole_kurs_LarsOpstad_2015_074.jpg

Bli en Syngende alumniskole

Dette programmet er rettet mot alle tidligere Syngende skoler og Syngende satsingsskoler. Målet vårt er at sangen skal leve videre på de enkelte skolene selv etter endt periode som Syngende skole.

Å være en del av alumniprogrammet er å fortsette som selvstendig Syngende skole med full tilgang hele Syngende skole-materialet slik man er vant med.

Veien videre med sang.

Syngende skole-programmet har som mål at sangen skal være en naturlig, aktiv og varig del av skolehverdagen. Har din skole vært en Syngende skole, eller deltatt på satsingsprogrammet, har dere gode forutsetninger til å lykkes videre som Syngende skole på egenhånd.

Ved å bli en Syngende alumniskole beholder dere tilgang til alt av materiell og ressurser som dere er vant med fra før. I tillegg vil dere kunne holde dere oppdatert på videreutviklingen av Syngende skole-programmet.

En Syngende alumniskole er i praksis en Syngende skole og får også tilgang til rabatterte kurs, samlinger, nyheter og annet relevant innhold - på lik linje med resten av landets Syngende skoler.

Hvordan bli en Syngende alumniskole?

For å bli en Syngende alumniskole må din skole ha vært en Syngende skole i minst 2 år, eller har fullført det treårige satsingsprogrammet.

Vår erfaring er at det tar mellom 2 til 3 år for en skole å få til en forankring som er robust nok til å kunne fortsette som en Syngende skole på egen hånd. Vanlige Syngende skoler blir overført til alumniprogrammet etter 2 år, mens satsingsskolene blir en alumniskole først etter 3 år.

Hva får skolene?

Syngende alumniskoler får full tilgang til alle våre nettportaler, metodikk og verktøy samlet i en pakke. I tillegg får skolene rabatterte priser på Syng-det!-kurs.

En Syngende alumniskole får:

Priser og registrering

For skoler med inntil 200 elever: 2000 kr pr. skoleår.
For skoler med flere enn 200 elever: 2500 kr pr. skoleår.

Skoler som er medlem av Musikk i Skolen får 10% rabatt.
Skoler i en Syngende kommune får 10% rabatt.

Rabattene kan ikke legges sammen.

Programmet fornyes automatisk for ett og ett skoleår om gangen med mindre en av partene skriftlig sier opp innen 1. juni før påfølgende skoleår.

Fyll ut skjemaet under for å registrere din skole som Syngende alumniskole:

Vi ønsker å bli en Syngende alumniskole *

90 000 BARN SANG SAMMEN TIL LIVE, STREAMET KONSERT:  Elever fra ulike skoler synger sammen med Oslo Filharmonien på Skolenes sangdag 2018 i Oslo Konserthus.

90 000 BARN SANG SAMMEN TIL LIVE, STREAMET KONSERT: Elever fra ulike skoler synger sammen med Oslo Filharmonien på Skolenes sangdag 2018 i Oslo Konserthus.