Sangbanken.no ressursportal sang skole

Lær å bruke sang!

På Sangbanken.no kan du frotse i spennende opplæringsvideoer, sanger, ressurser og verktøy!

Våre dyktige kursholdere lærer bort sine mest populære sangaktiviteter i egne opplæringsvideoer. Målet er å vise deg hvordan du setter i gang sang og aktivitet i klasserommet, tilpasset fag, alderstrinn, tema og årstid!

Om sangbanken

Sangbanken er en nettressurs som er utviklet av Musikk i Skolen og har sitt utspring i Syngende skole. Den er rettet mot alle lærere i grunnskolen, i tillegg til kordirigenter og andre som arbeider med sang og barn.

Her finner du et bredt sangrepertoar som vil fenge barn i alle aldre, og mye vil også fungere godt for ungdom og voksne. Tilgangen til Sangbanken er inkludert for alle Syngende skoler. Det er også mulig å kjøpe et separat abonnement for de som ikke vil være Syngende skoler.

Få en omvisning av Sangbanken ved å spille av videoen under: