Søk om å bli en satsingsskole!

Vil din skole bli en Syngende satsingsskole?

 Vi har ennå noen ledige plasser for skoler som ønsker å bli Syngende satsingsskoler. Ønsker din skole å ta sangen i bruk i hverdagen men vet ikke helt hvordan? Kanskje er det vanskelig å få med seg lærerne og elevene som vanligvis ikke liker å synge?

Synes dere at det kan være vanskelig å finne egnet repertoar som både motiverer og stimulerer til mer sang på skolen?

Et lite avbrekk med sang på Hebekk skole - Foto: Iris Skadal/ Krafttak for sang

Et lite avbrekk med sang på Hebekk skole - Foto: Iris Skadal/ Krafttak for sang

 Vi leter etter nettopp dere! Syngende skole ønsker nye skoler velkommen til vårt satsingsprogram. Vi søker skoler av alle størrelser og nivåer og skolen trenger ikke å ha tidligere erfaring med sang. Dere trenger ikke å være gode på sang fra før så lenge det har lyst til å bli bedre.

Som satsingsskole er dere med på å utvikle hele Syngende skole-programmet, samtidig som dere får spesialtilpasset oppfølging.

I tett samarbeid med våre mentorer utvikler vi et skreddersydd program med fokus på hvordan dere enkelt kommer i gang med å forankre sangen som en del av skolehverdagen. Programmet tilpasses den enkelte skolen og erfaringene blir videreført til resten av Syngende skole-programmet, noe som kommer flere skoler til nytte.

Dang Pham