Vanse skole sang for ordføreren!

Vanse skole som er en av våre satsingsskoler inviterte nærmiljøet til arrangementet “Syng med oss!” på skolen og fikk besøk av blant annet ordfører og lokalavisa. Syngende skole var også representert med inspirator Silje W.Ø. Kleiven. Hele skolen sang for full hals under dyktig ledelse av skolens ansatte.

 
syng_med_oss.jpg
 

Dette skriver skolen selv om arrangementet:

Foreldre/foresatte til 2.trinn var spesielt invitert, men skolen fikk også besøk av to spesielle gjester; Ordfører Arnt Abrahamsen hadde takket ja til å komme, og Silje fra Syngende skole kom helt fra Oslo for å være sammen med oss. Det ble en kjempebra samling med mange nye sanger og mye trøkk.

Siri og Karsten ledet oss gjennom samlingen. De fikk hjelp av sangambassadører fra 5.-7.trinn. Silje fra "Syngende skole" ledet også an på noen sanger.


Les reportasjen av lokalavisa her: https://www.lister24.no/kultur/i/BJK15G/-Hele-skolen-sang-med 

Dang Pham